Elérhetőségeink

KMK & Partner
Német-Magyar Tanácsadó Kft.

Iroda: 3526 Miskolc,
Szentpéteri kapu 15-19.
Tel: 46 / 320-340

Közvetlen mobil Németországban:
+49 / 173 24 733 54
E-Mail: info@kmkpartner.hu

Magyarországi szolgáltatásaink honoráriumai szabad megállapodás tárgyai, ezek azonban igazodnak az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvényben meghatározott ármegállapításhoz.

A Németországban teljesített szolgáltatások árképzésének alapja a német ún. „Rechtsanwaltsvergütungsgesetz (RVG)” – fordítása: törvény az ügyvédi honoráriumról, mely tételesen megszabja az egyes ügyvédi tevékenységek minimális díjszabását. Ettől eltérni szigorúan tilos.

Irodánk az első konzultáció alkalmával tételes kalkulációt nyújt át ügyfeleinek, így az adott ügy részletes ismeretében mind a hatósági, bírósági illetékekre, mind irodánk honoráriumára vonatkozóan teljeskörű tájékoztatásban részesül.

Magyarországi óradíjunk 125 EUR/megkezdett óra, mely vonatkozik mind a személyes, mind egyéb távközlési úton (e-mail, telefon, skype) nyújtott konzultációkra is. 

Tekintettel arra, hogy minden egyes ügy más és más sajátosságot és ezzel együtt eltérő munkamennyiséget hordoz magában, mindenre kiterjedő díjszabást jelen weboldalon bemutatni lehetetlenség és nem is cél, ezért kérjük minden esetben telefonon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és kollegáink pontos árajánlatot adnak Önnek. 

Copyright © 2019 KMK&Partner Kft. All Rights Reserved.powered by Prometheus Portal Engine