Elérhetőségeink

KMK & Partner
Német-Magyar Tanácsadó Kft.

Iroda: 3526 Miskolc,
Szentpéteri kapu 15-19.
Tel: 46 / 320-340

Közvetlen mobil Németországban:
+49 / 173 24 733 54
E-Mail: info@kmkpartner.hu

Reklám e-mailt, reklám fax-üzenetet, valamint reklám hívásokat (un. hideg hívások) kategorikusan NEM kérünk, még egyszeri alkalommal sem. Ezúton hívjuk fel az ilyen reklámok küldőjének figyelmét arra, hogy ezen SPAM-ek ellen a legmesszemenőkig fel fogunk lépni.

A weboldal tulajdonosa

KMK & Partner Német-Magyar Tanácsadó Kft.
Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 15-19.
Telefon: 46/320-340
Közvetlen mobil Németországban: +49 173 2473354
E-mail: | Web: www.kmkpartner.hu
Adószám: 22788038-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-020157, Bejegyezve: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság, mint Cégbíróság által

A KMK & Partner Német-Magyar Tanácsadó Kft. kizárólag olyan ügyvédekkel, ügyvédi irodákkal, könyvelőkkel és adótanácsadókkal áll kapcsolatban, melyek vagy Magyarországon bejegyzett kamarai tagsággal és ehhez kapcsolódó felelősségbiztosítással rendelkeznek vagy Németországban az ottani kamarák tagjai és jogosultak a „Rechtsanwalt”, illetve az adott jogi témakörben „Fachanwalt” vagy a „Steuerberater”, illetve „vereidigter Buchprüfer” titulus viselésére.

Felelősség kizárása

A KMK & Partner Német-Magyar Tanácsadó Kft. fenntartja magának a jogot, hogy jelen weboldalon szereplő szolgáltatások tartalmát, elérhetőségét és ezek honoráriumát bármikor előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa. A weboldalon szereplő információk teljessége, hatályossága és minőségbeli megfelelőssége miatti felelősség kizárt.

A honlapon szereplő linkek érvényessége és a linkelt weboldalak tartalma minőségi szűrésen átesett ugyan, ennek ellenére ezek módosításaira, illetve aktuális tartalmára a KMK & Partner Német-Magyar Tanácsadó Kft.-nek nincs befolyása.  Előbbiek miatt az ezen weboldalakon elhelyezett tartalmakért semmiféle felelősséget nem vállalunk. Ezen weboldalakon előforuduló esetleges hibás, téves vagy illegális tartalomért kizárólag a linkelt weboldal üzemeltetője vonható felelősségre.

Copyright © 2019 KMK&Partner Kft. All Rights Reserved.powered by Prometheus Portal Engine