Elérhetőségeink

KMK & Partner
Német-Magyar Tanácsadó Kft.

Iroda: 3526 Miskolc,
Szentpéteri kapu 15-19.
Tel: 46 / 320-340

Közvetlen mobil Németországban:
+49 / 173 24 733 54
E-Mail: info@kmkpartner.hu

KMK & PARTNER:
AZ ÖN MAGYAR NYELVŰ JOGI ÉS ADÓTANÁCSADÓJA NÉMETORSZÁGBAN

Irodánkat kettős céllal alapítottuk. Ügyfeleink egyrészről német nyelvterületről érkező cégek, akik Magyarországon kívánnak gazdasági tevékenységet folytatni és az ezzel kapcsolatban felmerült jogi valamint adózási, könyvelési feladatokra keresnek megbízható megoldást.

Ügyfeleink másik csoportja ennek ellenpólusa; olyan magyar vállalkozások, melyek Németországban terveznek dolgozni és az ottani munkákhoz van szükségük legális jogi formára, valamint az ilyen esetekben kötelező német-magyar kettős könyvelési, bérszámfejtési, jelentéstételi kötelezettségeiknek kívánnak eleget tenni.

Stratégiai célunk, hogy mindkét célcsoportunkkal hosszú távú együttműködést építsünk ki, melynek során Önök a saját jövedelemtermelő tevékenységükre tudnak koncetrálni. Az ehhez szükségképpen tartozó jogi és adózási feladataikat egy kézből, megbízhatóan átvállaljuk Önöktől.

Cégünk székhelye Miskolcon található, így tevékenységi területünk elsősorban az Észak-magyarországi régió, a Debrecen-Miskolc-Eger tengellyel.
Előzetes egyeztetés esetén azonban Budapesten vagy az ország más részein is felkerssük ügyfeleinket a véleményünk szerint nélkülözhetetlen első személyes találkozóhoz.
Mottónk: „Ügyellátás A-tól Z-ig”:
Német kirendeltségével kapcsolatos valamennyi jogi és adózási feladatait átvállaljuk Öntől. A véleményünk szerint elengedhetetlen első személyes találkozón részletesen átbeszéljük a felmerült problémákat, megoldandó feladatokat, majd a szükséges meghatalmazások és szerződések aláírását követően mi intézkedünk Ön helyett Németországban.

Megalapítjuk új cégét, bejegyezzük új kirendeltségét, mind cégbírósági, mind adózási vonalon.
Megteremtjük a kapcsolatot a németországi könyvelés és az Ön magyar könyvelője között, vagy – amennyiben megbíz minket – a magyar oldalon felmerülő könyvelési feladatokat is átvállaljuk.
Széles kapcsolati hálóval rendelkezünk mind magyar, mind a német nyelvterületen, így szükség esetén vissza tudunk nyúlni egyéb területek szakembereire is (pl.: közjegyző, szakfordító, igazságügyi szakértő, könyvvizsgáló, stb.), mindezt annak érdekében, hogy ügyfeleink részére a maximális sikert biztosítjuk.

Copyright © 2019 KMK&Partner Kft. All Rights Reserved.powered by Prometheus Portal Engine