irodánk

Adózás, Jog, Tanácsadás Magyarországon és Németországban

Tanácsadó irodánk alapításánál kettős cél, illetve célcsoport igényeinek kiszolgálása vezetett minket.

Ügyfeleink túlnyomó többsége magyar kis- és közepes vállalkozás, akik meglévő vagy tervezett gazdasági tevékenységükhöz, illetve ehhez kapcsolódó törvényi kötelezettségük teljesítésére keres jogbiztos, de optimalizált adózási, könyvelési, jogi megoldást.


Megbízóink másik része német-magyar, illetve svájci – magyar gazdasági viszonylatban tevékenykedő hazai vagy német cégek, melyek vagy Németországban terveznek dolgozni és az ottani munkákhoz van szükségük az ilyen esetben kötelező német-magyar kettős könyvelési, bérszámfejtési, jelentéstételi kötelezettségek teljesítésére vagy olyan külföldi társaság, aki hazánkban szeretne fióktelepet, leányvállalatot, kirendeltséget alapítani.

Stratégiai célunk, egy olyan átfogó tanácsadási szolgáltatási tevékenység nyújtása, ahol ügyfeleink a jogi kötelezettségek betartása, de egyben kihasználása mellett saját jövedelemtermelő tevékenységükre tudnak koncentrálni. Az ehhez szükségképpen tartozó jogi és adózási feladataikat egy kézből, megbízhatóan tudjuk teljesíteni ügyfeleink érdekében.

Cégünk székhelye és ezáltal az adatfeldolgozási tevékenység Miskolcon található, azonban ügyfeleinket heti rendszerességgel keressük fel igény szerint Budapesten is.


Irodánkban könyvelők, bérszámfejtők, adótanácsadók, könyvvizsgálók, valamint jogászok szolgálják ki ügyfeleink igényeit. Emellett széles kapcsolati hálóval rendelkezünk mind magyar, mind a német nyelvterületen, így szükség esetén vissza tudunk nyúlni egyéb területek szakembereire is (pl.: közjegyző, szakfordító, igazságügyi szakértő, stb.), mindezt annak érdekében, hogy ügyfeleink részére a maximális sikert biztosítjuk.

requestIrodánk